Vad kul att du är här 🥰

Har du någon gång känt att det kan finnas mer att upptäcka i livet, att det finns ett annat sätt att leva livet eller haft funderingar om meningen med livet … och kanske till och med att du vill förändras som människa?

Det betyder att du vill göra ytterligare ett val att komma närmare dig själv och genom ditt spirituella uppvaknande 😇 och vet du, att det det sprakar i energi av att du gjort detta val. 🤩🥳

Läka Livet är den första boken jag skrev som kom ut 2019 och är en bok om ett helhetsperspektiv på självläkning och det spirituella uppvaknandet.

"Kroppen bär på en visdom som kan visa dig hur du kan leva livet utan smärta och ständiga besvikelser. Du behöver bara förstå hela kroppen, vem du är, hur du blivit formad och hur du kan programmera om de inlärda beteenden du har med dig för att skapa livet som du vill ha det. Läka livet kommer att hjälpa dig att ställa in skärpan på vem du är och upptäcka dina rättmätiga behov.  Den kommer att hjälpa dig upptäcka nya delar av dig, vilket leder dig till ett högre medvetande med större livskvalité. Genom denna bok vill Elisabeth låta dig stifta bekantskap med den bästa versionen av dig och vägleda dig till ett friskare liv fyllt av mening. 
Läka livet handlar om hälsa som ett tillstånd där du är den bästa versionen av dig. Där du skapar i varje stund du existerar. 
Hälsa kan uppnås av alla, vare sig du lider av en fysisk åkomma, sjukdom eller diagnos. Det är ett medvetande om vad som skapar hälsa eller ohälsa hos dig. För att förstå hur du skapar behöver du börja med att förstå dig och din existens i den här världen."
 
Det du behöver göra nu är att göra din anmälan till det paket med boken "Läka Livet - Att hela och komma närmare dig själv" samt de föreläsningar vi satt ihop åt dig💖💖💖

Du får tillgång till:

💖 E-bok eller fysisk bok av Läka Livet - Att hela och komma närmare dig själv  (Värde 379kr)

💖Tre Föreläsningar online- En hel föreläsnings-serie från självläkning, genom andligt uppvaknande till din soul mission.  
(Värde 679kr)

Du får material online du kan titta på närhelst du önskar.
Läka Livet