Välkommen Soulworker

Du är här av en anledning


Vi tror på att du har ett unikt och meningsfullt syfte med din inkarnation på jorden. Du är här för att serva och göra skillnad i det stora uppvaknandet som sker just nu.

Därför vill vi serva dig med en e-bok du laddar ner här, samt att du får tillgång till vår mailserie som ger dig inspiration på vägen.

Detta är inte bara en gratis e-bok där jag berättar om de delar som behöver sammanfogas inom dig för att du ska bli en del av the great awakening och ta din plats i världen.
Det är också ett steg närmare att minnas dig själv på samma gång som det är ett steg närmare att bryta de karmiska mönster som håller dig och dina gåvor tillbaka från världen.

Vi vill hjälpa dig att minnas vilken potential, styrka och enorm ljus av kärlek du bär inom dig.
Att du bär en kraft som väcker upp både dig själv och andra omkring dig.
Beroende på hur stort du väljer att göra det kan du bli en del av att påverka det uppvaknande världen så enormt behöver idag.

Du kommer lära dig om vilken betydelse din helhet har, hur ditt fysiska och andliga jag hänger samman och hinder både inom dig och genom karman som idag hindrar din inre röst, själen, från att tala fritt.

Är du redo att släppa fram din röst så att du kan ta din plats i ett större sammhang där vi tillsammans, var och en på sitt sätt, verkar för att öka frekvenserna och medvetenheten på den här planeten?

Om du sitter fast i att du inte alls vet ditt själsliga syfte eller att du hela tiden verkar dras tillbaka från att utföra det har egentligen samma orsak.
-Själsliga Karman-

Själsliga karman som med sina programmeringar från tidigare liv påverkar dig in i det liv du lever idag.
Det viktiga är att du här tar steget vidare så att du kan ta chansen att lösa detta en gång för alla.

I denna gratis e-bok kommer du få lära dig:

  • Hur de fem elementen hänger samman och påverkar genom din kropp och den du är
  • Att det finns två delar av dig som behöver fogas samman, vilket är ditt fysiska jag och ditt andliga/själsliga jag.
  • Om resan in i det själsliga uppvaknandet
  • Hur och varför ditt uppvaknande har en enorm kraft som påverkar the great awakening of the earth
Free yourself from the past