Embrace Life

Öppna upp och se klart

Embrace Life - Öppna känslan

Livet kan många gånger verka rörigt och som att du inte vet varför du håller dig tillbaka och fastnar i destruktiva beteenden och/eller relationer.
Du vet att det finns  hinder inom dig själv men kan idag inte se vad det skulle vara eller hur du ska hitta styrkan att kunna bryta dig loss.

I Embrace Life kommer du med hjälp av kunskap om elementen ta reda på var obalansen finns och i slutet av kursen kommer du se glasklart på vad problemet är och vad du behöver göra för att ta dig vidare.

Ta dig ifrån kaoset

Embrace Life är kursen där du tar dig från din röra och med hjälp av verktygen du erhåller kommer du se mer klart på ditt problem för varje steg du tar genom kursen. Du kommer lära känna mer av din tillit till dig själv och arbeta med din intuition för att öppna upp de känslor och programmeringar som håller dig tillbaka.
 
Du vet att du behöver förändra, du tror inte på dig själv och du har inte verktygen för att kunna gå vidare där du befinner dig.
Embrace Life gör att du blir medveten om och ser vilket steg du behöver ta samt hjälper dig att finna styrkan du behöver för att kunna ta steget. 

Detta är en språngbräda till att se verkligheten och sanningen så att du kan hjälpa dig själv och inte blunda mer för din egen visdom.

Med hjälp av bland annat tarotkort (vilket du också får lära dig tolka) kommer bilderna och varje element som är kopplat till tarotsystemet hjälpa dig att se klart på vad som är problemet och var din obalans finns och vad den skapar. Du kommer även få arbeta med musik, hypnoser, änglar, bild och rörelse som komplettering för att starta igång din inre läkning.

Susanne Johansson

Kursledare och coach

Det är jag som är Susanne.
Jag kommer från en otrygg upväxt vilket skapade för mig en otrygg grund att stå på i både mig själv och i livet.

Min otrygghet genererade i att jag fortsatte att skapa osunda relationer och satt fast i att jag lät andra trycka ner mig vilket gjorde att jag också förminskade mig själv.
Relationen till mig själv var beroende och påverkades av min omgivning och jag var väldigt långt ifrån mig själv, mina egna behov och jag kunde inte sätta sunda gränser och visste heller inte hur jag skulle kunna ta mig vidare.

På min resa började jag att se mina mönster av vad som höll mig kvar i allt det destruktiva samt att jag fann allt fler verktyg och framför allt styrkan i mig själv till att jag kunde tra mig loss, steg för steg och bit för bit.

I den här kursen presenterar jag mina verktyg till dig. Och du får möjlighet att uppleva, gå in i dig själv, förstå och se mer av vem du är och dina obalanser som gör att du tidigare inte kunnat ta dig loss.

Elisabeth

Kursledare och coach

Det är jag som är Elisabeth,.
Jag växte egentligen inte upp med osunda relationer utan det var i stället något som "hittade" mig längs vägen. För genom min healingresa i mig själv av att ta mig an min roll som entreprenör stötte jag på en hel del människor som fick mig att tvivla på mig själv.
Jag hade tidigare alltid haft en stark tilltro till mig själv men speciellt i mötet med en narcissistisk kollega jag samverkade med under en period bröts min tillit ner rejält och jag blev ordentligt tilltryckt. Det gjorde att jag stod handfallen, utanför mig själv och min tillit till både mig själv, livet och universum var som bortblåst.
Jag hade ingen aning om hur jag skulle komma tillbaka till min tillit igen som jag ändå visste fanns där inom mig.

Steg för steg, när jag såg vad som hade hänt i relationen med kollegan, när jag blev medveten om på vilka sätt jag blivit nedslagen och påverkad kunde jag frigöra mig från detta och komma tillbaka till min tillit igen.

Mitt bidrag till Embrace Life handlar om helheten. Att se din helhet samtidigt som jag hjälper dig förstå dina delar av vad som skapar balans respektive obalans.

Kursens Upplägg